October 19, 201014 yr Администраторы Беларускi интэрфейс патрабен хаця б для таго, каб пазначыць што форум беларускi. З задавальненнем карыстаюсь беларускай мовай, пры любой магчымасцi. Не буду казать высокiх патрыятычных словау пра тое, што мова - адзiн з грунтоуных падмуркау НАЦЫI. I, нават, калi мала знойдзецца тых, хто будзе карыстацца iнтэрфейсам, можа нехта хоць калi-нeкaлi сваё уласнае паведамленне па-беларуску ды й напiша. Маю перад вачыма прыклады iншых форумау, дзе я мадэратарам, калi доуга вырашалi пiсаць, цi не па-беларуску амаль да бойкi, а потым усё часцей людзi звярталiся да карыстання мовай i, нават, з задавальненнем.
October 25, 201014 yr Если заглянуть в историю подальше,то можно ввести еще и польский язык,ведь половина сегодняшней белорусии до сих пор помнят его и считают своим историческим наследием!
October 25, 201014 yr Author Администраторы Если заглянуть в историю подальше,то можно ввести еще и польский язык,ведь половина сегодняшней белорусии до сих пор помнят его и считают своим историческим наследием! Невнимательны, уже давно есть (еще раньше добавления белорусского языка). На польский язык был переведен польскими коллегами для этой платформы, а вот на белорусский переводился akvalang.com своими силами.
October 25, 201014 yr Author Администраторы А где можно это увидеть?(Польский знаю лучше белорусского) Выбор языка производится в нижней части слева на любой странице форума.